Over ons

Jarenlange expertise

Omdat we houden van lekker eten, koude cocktails en werken met een glimlach ontwikkelden we HorecaWerkt!

Dit alles doen we vanuit onze jarenlange expertise in het zoeken naar talent in de wereld van Events, Horeca en Foodretail als Exclusief Projectbureau in People & Hospitality.

Gebouwd op jouw noden

Vanuit onze expertise en onze liefde voor People & Hospitality voelden we de nood om een jobboard te ontwikkelen dat niet zomaar hier en daar wat zaken zou veranderen maar fundamenteel anders is. Up to date met de noden van de sector.

We luisterden naar de pijnpunten die ondernemers ondervinden bij het aantrekken van talent naar hun zaak. De tijden van ‘het briefje personeel gezocht’ zijn voorbij. Echter willen de meeste ondernemers ondernemen en hebben ze geen tijd, budget en/of kennis van hoe ze attractief kunnen zijn voor talent vandaag.

Dating for jobs

Van onze talenten vernamen we welke de frustraties zijn die zij ondervinden in hun zoektocht naar de job van hun dromen. Zij willen niet gestalkt worden door uitzendkantoren of ondernemers waar zij niet voor willen werken. Ze willen niet zuiver gematcht worden op wat ze al kunnen, maar op wat hun ambitie is om te kunnen. Ze willen niet zomaar een job, maar werken voor een onderneming en in een team van collega’s waar zij zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

Al deze informatie namen we mee en we vertrokken van een wit blad papier en integreerden al deze bezorgdheden in een nieuw en intuïtief jobdating platform.