FAQ's

Veelgestelde vragen van het Talent

HorecaWerkt is uniek in het vinden voor een perfecte job of talent voor jou bedrijf. Wij hebben een Matching tool gecreëerd die op basis van hard skills, soft skills en persoonlijke eigenschappen een perfecte match creëert. Wij zien het sollicitatie proces als een dating proces en het talent staat hierin centraal. Verder ondersteunen wij de ondernemers in het verleiden van talent om zo met hun match op “date” te gaan.
Wanneer je als talent aan het scrollen bent door ons aanbod in vacatures heeft u de opties om deze te “liken”. Dit is een hart vormig icoontje dat kan worden aangeklikt. Alle “geliked” vacatures zullen worden opgeslagen in jouw favorieten zodat je ze makkelijk en snel terug kunt vinden.

Bij HorecaWerkt staat het talent centraal. De ondernemers benaderen jou om op “date” te gaan. U ontvangt een mail van het bedrijf die interesse toont.

Ook hebben wij de optie om zelf te solliciteren op een vacature. Dit kan bij elke vacature door op het knopje te drukken met solliciteer nu.

Wanneer er een match is gecreëerd ontvangt de ondernemer een match in zijn mailbox. Het mailtje zal nog niet de volledige identiteit bekend maken van het talent. De ondernemer zal het talent benaderen voor een “date” doormiddel van het sturen van een digitaal kaartje.

Het kaartje zal verschijnen in mailbox op u HorecaWerkt account. Het talent heeft de mogelijkheid om de uitnodigen te accepteren of aftewijzen. Indien het talent de uitnodiging accepteert zal de ondernemer de volledige identiteit verkrijgen van het talent en is der mogelijkheid om een “date” te plannen tussen talent en ondernemer.

Nee dit is niet mogelijk.
Bij HorecaWerkt zijn wij erg gehecht aan de privacy van onze talenten. Wij geven geen verdere informatie vrij aan ondernemers indien er toestemming is gegeven door het talent.

Veelgestelde vragen van de Ondernemers

HorecaWerkt is uniek in het vinden voor een perfecte job of talent voor jou bedrijf. Wij hebben een Matching tool gecreëerd die op basis van hard skills, soft skills en persoonlijke eigenschappen een perfecte match creëert. Wij zien het sollicitatie proces als een dating proces en het talent staat hierin centraal. Verder ondersteunen wij de ondernemers in het verleiden van talent om zo met hun match op “date” te kunnen (sollicitatie gesprek).
Registreer en maak zelf je vacature aan in ons handig dashboard. Bij de laatste stap kan je het vacaturepakket online betalen.

Wanneer er een match is gecreëerd ontvangt de ondernemer een match in zijn mailbox. Het mailtje zal nog niet de volledige identiteit bekend maken van het talent. De ondernemer zal het talent benaderen voor een “date” doormiddel van het sturen van een digitaal kaartje.

Het kaartje zal verschijnen in mailbox op u HorecaWerkt account. Het talent heeft de mogelijkheid om de uitnodigen te accepteren of aftewijzen. Indien het talent de uitnodiging accepteert zal de ondernemer de volledige identiteit verkrijgen van het talent en is der mogelijkheid om een “date” te plannen tussen talen en ondernemer.

Wanneer er een match is gecreëerd ontvangt de ondernemer een match in zijn mailbox. Het mailtje zal nog niet de volledige identiteit bekend maken van het ondernemer. De ondernemer zal het ondernemer benaderen voor een “date” doormiddel van het sturen van een digitaal kaartje.

Het kaartje zal verschijnen in mailbox op u HorecaWerkt account. Het ondernemer heeft de mogelijkheid om de uitnodigen te accepteren of aftewijzen. Indien het ondernemer de uitnodiging accepteert zal de ondernemer de volledige identiteit verkrijgen van het ondernemer en is der mogelijkheid om een “date” te plannen tussen talent en ondernemer.

Bij het afsluiten van een pakket bieden wij mogelijkheden aan om u vacatures te boosten.
Nee, bij HorecaWerkt staat privacy in een hoog vaandel en wij delen geen gegevens van talenten wanneer er geen toestemming is verleend door het talent.
Wanneer er in het registratie proces een abonnement is aangeklikt wordt er in de laatste stap gevraagd om een betaling. U zult een factuur ontvangen met het aankoop bedrag die bij het gekozen pakket hoort.
Wij maken gebruik van de diensten van MOLLIE als Payment Service Provider. Met hoofdkantoor in Amsterdam is dit één van grootste partners voor veilig betalingsverkeer in Europa. Hierdoor kan je bij onderaannemers.com betalen met vrijwel alle gekende betalingssystemen: Kredietkaarten, Bancontact, PayPal, Ideal, Apple Pay, KBC, Belfius, SEPA overschrijving.

Algemene vragen

Wanneer u zich begeeft op de HorecaWerkt website kunt u op de registereer knop drukken die te vinden is onder talent of ondernemer.
U kunt uw matches bekijken via de mail of via de HorecaWerkt dashboard.
HorecaWerkt matched talent en ondernemer op basisi van hard skills, soft skills en personlijke eigenschappen.
Wat jammer dat u uw profiel wilt verwijderen. Neem contact met ons op via de contactpagina. Wij helpen u met het verwijderen van uw profiel op HorecaWerkt.
Heeft u problemen met inloggen? Misschien heeft u een typfout gemaakt? Of bent u de originele inloggegevens vergeten? Probeer een nieuw wachtwoord aan te vragen indien het wachtwoord niet correct is. U ontvangt dan een mail met een nieuwe code. Indien uw problemen blijven aanhouden kunt u ons contacteren via de contactpagina.
Uit veiligheidsoverwegingen of indien u onze gebruikersvoorwaarden heeft geschonden, kan uw account geblokkeerd worden. Om Indien u meent dat u onterecht werd geblokkeerd, dan kunt u ons een bericht sturen via de contactpagina.